Как да изберем правилните витамини за децата си?

Публикувано от vision на

Кое е по-важно за един родител от здравето на детето му?

Както знаем, организмът на детето се изгражда, а на възрастния се ремонтира. Ако от самото начало не е изградено нещо, после няма какво да се ремонтира.

Помнете, че за всеки проблем, възникнал с детето, от баналната хрема до най-сериозните увреждания си има причина.

В ранна детска възраст имунната защита е по-слаба.За да растат здрави и жизнерадостни, децата се нуждаят от витамини. Не бива да се забравя, че дефицитът на витамини у децата не се проявява веднага, а може да даде неочаквани усложнения в юношеска възраст или дори по-късно.

При избора на витамини, те трябва да са съобразени с дневните нужди на децата. Хубаво е да са вкусни и желани от децата – защото всички знаем, че ако не са приятни на вкус, те не ги приемат. Препоръчително е да вземем витамини без консерванти и оцветители, които са произведени и разпространявани от фирми, спазващи правилата на добрата медицинска практика.

Критерии за избор на витамини за деца
  • Витамините трябва да съдържат комбинация от витамин  D, C, Е, B 6 и В12.
  • Витамините да са така комбинирани, че да повишат имунитета на децата.
  • Да са без консерванти и оцветители.
  • Да са вкусни, за да ги харесват децата.

Вижън Джуниор Нео е всичко онова, което е необходимо за развитието на вашето дете. Джуниор Нео се отличава от комплексите за възрастни не само по състава му, но и по оптималната дозировка. БАД Джуниор Нео се препоръчва, за да може растящият детски организъм да получи пълния комплект необходими витамини, макро- и микроелементи. Веществата, които влизат в състава на Джунир Неоподпомагат за хармоничното развитие на всички функции а детския организъм: физически, психически и интелектуален.

Ако сред майките има такива, чиито деца са злояди или са с намален апетит след прекарано заболяване, Джуниор Нео са изключително подходящи за тях, защото повишават апетита и връщат желанието на децата да се хранят разнообразно. Същото важи и за деца с наднормено тегло – мултивитамините им дават необходимата енергия и повишават желанието им за движение .

Джуниор Нео е специално разработен комплекс за деца, който включва 10 витамина и 10 минерални компоненти, необходими за подрастващият детски организъм.

Джуниор Нео  се превръща за детския организъм в строителен материал, осигуряващ многостранен ефект- от коригиране на вътрешно утробни проблеми, до адекватността при явяването на матури и изпити в училище.

Помислете си дали през годината сте ползвали само един болничен лист за болното ви дете вместо пет и това не е добър резултат ли?

А какво ще кажете за промяната в прогнозите на лекарите?

За изпреварването вместо изоставането?

За подобряването вместо влошаването?

За преодоляването вместо обречеността?

Джуниор Нео променя бъдещето на вашите деца също толкова бързо, колкото бързо те растат. Този продукт е проверен с времето от повече от 20 години, получил световно признание от ЮНЕСКО,  с много споделени и медицински доказани резултати.

В случай, че вие се нуждаете от специализирана консултация, не се притеснявайте да се свържете с нас /тел.0893 328 985/. Щом сте стигнали до тук, ВИЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ И  БОНУС – 30 МИНУТНА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ СЪС СПЕЦИАЛИСТ ПО ИЗБРАНА И ИНТЕРЕСУВАЩА ВИ ТЕМА.

Категории: zdrave

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial