Ах, какви крака!

Публикувано от vision на

Хроничната венозна недостатъчност е едно от най-разпространените заболявания досега. До 89% от жените и 66% от мъжете в развитите страни страдат от венозна недостатъчност по един или друг начин.  

Често, ние не винаги обръщат внимание на такива безпокойства, като тежест и слабост в краката, парене и изтръпване, крампи и подуване, но ако те се повтаря периодично, струва си да се обърне внимание.

Какво представлява хроничната венозна недостатъчност?

Лекарите обединяват под това понятие редица заболявания, които водят до продължително, понякога за цял живот нарушение на венозния поток във вените. Кръвообращението е нарушено поради отслабване на венозни клапани.В следствие на което се образуват кръвни съсиреци във вените,заради недостатъчна физическа активност.

Терминът „хронична венозна недостатъчност“ не само обединява едно заболяване. Разширени вени, тромбофлебит – това не са всички диагнози, свързани с болка в краката. Според медицински данни такива заболявания се наблюдават при всеки втори жител на нашата страна. За съжаление, не всеки бърза да потърси медицинска помощ, но междувременно заболяването напредва. През последните години болестта стана толкова широко разпространена, че много специалисти я нарекоха „болест на цивилизацията“.

Венозна недостатъчност възниква поради нарушаване на клапите на вените.Стените на вените става слаби, натискът се увеличава, и така те се разширяват. В повечето случаи хроничната венозна недостатъчност засяга представителите на красивата половина на човечеството, но все по-често заболяването се наблюдава  и при мъжете. В рисковата група има хора с наднормено тегло, висок растеж и наследствена предразположеност. Също така, болестта може да хване неосъзнати спортисти или хора, чиято работа е свързана с тежки физически усилия.

Симптомите на заболяването

Хроничната венозна недостатъчност се проявява по различни начини, в зависимост от етапа на развитие. Отток на крака, който се появява в края на деня – първият алармен звънец на венозна недостатъчност. Можете да изпитате особен дискомфорт не само при продължително ходене, но и при носене на тесни обувки, плътни чорапи. В бъдеще болката и крампите в мускулите на краката през нощта могат да започнат да ви притесняват.

Външни прояви на заболяването: На повърхността на кожата на краката се образува съдова мрежа и след това се появяват тъмни разширени варикозни вени. Ако болестта не се лекува, тя може да доведе до още по-големи усложнения. Кожата на краката при засегнатите области става суха и чувствителна към нараняване. В непосредствена близост до него има тъмни петна, те могат да се слеят в едно голямо петно, образувайки трофична язва, която може да бъде решен само чрез операция.

Универсално лечение

Новата разработка на Vision –  венотоник VenoStrоng  – работи незабавно върху всички причини и прояви на венозна недостатъчност и ще ви помогне да се справите с нея. Уникалната формула на естествената вено-тоника е разработена специално за многостранен ефект върху венозната система. За създаването на комплекса  VenoStrоng  са избрани най-добрите компоненти на растенията, които вече са доказали, че са най-ефективните природни средства за венозна недостатъчност.

Екстракт от плодове от портокал

Това е уникален естествен източник на диазамин и хесперидин, които се получават чрез лабораторни средства. Има венотонизиращ ефект, укрепва стените на съдовете, намалява разширяемостта на вените, повишава техния тонус и намалява венозния застой . Намалява пропускливостта и чупливостта на капилярите, подобрява микроциркулацията и лимфния поток, като по този начин облекчава симптомите на венозна недостатъчност.

Екстракт от цитрусова кора

Възстановява вените, елиминира подуването, тежестта в краката, сърбеж, гърчове, синдром на неспокойните крака, и ефективно подобрява издръжливостта им. Оказва регулиращ ефект върху големи  и малки съдове.

Екстракт от грозде

Той съдържа oligoproantotsianidy, който също укрепва стените на кръвоносните съдове, както и силни антиоксидантни флавоноиди, които намаляват капилярната функция и помага в борбата с отоците от съдов произход. Помага за облекчаване на болката, намалява спазмите, изтръпването, особено през нощта. Подобрява венозното кръвообращение, намалява кръвното налягане във вените.

Екстракт от Gotu Cola

Подобрява кръвообращението, намалява налягането във вените, подпомага бързото възстановяване на здравословното състояние на стените на кръвоносните съдове и намалява отока. Подобрява състоянието на разширените вени, намалява цялостния дискомфорт и умората в краката с хронична венозна недостатъчност

Екстракт от папая ,

Съдържа ензима папаин. Намалява вискозитета на кръвта и подобрява микроциркулацията, разцепва тромбоцитната агрегация и отлагане по стените съд, предотвратяване на развитието на тромбофлебит. Тя притежава противовъзпалително действие и сърдечна

комплекс  VenoStrong  действа директно върху всички причини и симптоми на хронична венозна недостатъчност. Този комплекс не само премахва симптомите на заболяването, но също така предотвратява развитието на сериозни усложнения, които водят до венозна недостатъчност.

Заедно с  VenoStrоng  краката ви ще бъдат красиви и отпочинали. Ще почувствате силата и лекотата в краката си и ще се възхитите  хората около вас с грациозна походка!

Вено Стронг – целият свят е в краката ви!

Категории: krasotazdrave

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial