Традиционна медицина или профилактика с хранителни добавки ?

Публикувано от vision на

Д-р Атанас Гълъбов

Световната конспирация срещу здравето

 

Много интересно явление е наблюдавано досега в различни държави при провеждане на стачки от лекари. Например при едномесечна стачка на медици в Израел през 1973 г. смъртността в национален мащаб достигнала най-ниското си равнище. Според сведения на Йерусалимското погребално общество смъртните случаи намалели почти наполовина!

През 1976 г. в Богота, столицата на Колумбия, лекарите стачкували 52 дена и според официалните статистики смъртността спаднала с 35%! Подобни събития се случили няколко години по-късно в Калифорния и Великобритания.Основна грешка на хората е, че са оставили друг да ръководи съдбата им и да се „грижи“ за здравето им! Най-лесният и устройващ ни начин е да търсим причината за появата на болести извън нас – независимо дали това ще е вирус, бактерия или някакъв друг фактор от околната среда. Тази тенденция към съзнателна самозаблуда, за да избегнем по този начин отговорността към самите себе си и усилието, необходимо за промяна, е в основата на неблагополучията на човешкия род!

Хората искат, без да полагат никакви грижи за здравето си и за усъвършенстването си, да бъдат винаги във форма, ако е възможно, само с помощта на някое хапче. Корпоративни интереси разболяват и убиват хората. Моделът на медицинско обучение и обслужване, който е бил заложен и който все още продължава да действа, от една страна, поставя лекаря в подчинено положение да изпълнява нерядко и против волята си вредни за болния практики. С тях той може дори допълнително да влоши здравословното му състояние, но за това няма да бъде подведен под съдебна отговорност, защото това е „официалното“ лечение.

От друга страна, ако реши да помогне на пациента по начин, който е различен от общоприетия, дори и да има успех, рискува да бъде изложен както на присмех от своите колеги, така и на тяхната завист, и да влезе в сериозен конфликт с медицинските институции, а понякога дори и да изгуби правото си да практикува. Именно за да не си навлекат неприятности, много лекари на Запад, проявяващи интерес към естествените методи на лечение, не ги прилагат.

Ето какво казва известният американски професор по имунология д-р Алън Лъвийн от Калифорнийския университет в Сан Франциско на една национална конференция по проблемите на медицината: „Лекарите са принудени чрез заплаха да прилагат методи, за които те знаят, че не действат. Един от най-ярките примери е химиотерапията, която няма ефект при повечето раково болни… Независимо от факта, че по-голямата част от лекарите са съгласни с безрезултатността на химиотерапията като цяло, те са заставени да я прилагат от групировки, които са особено зантересовани от това и които получават огромни печалби от лекарствената индустрия…“ – цитат
За да е здрав нашият организъм е важно да приемаме качествена и богата на ценни хранителни вещества храна, но възможно ли е това? Има ли в нашето ежедневно меню така необходимите ни витамини, микро- и макроелементи, важни есенциални аминикиселини, вещества, които хранят нашите клетки и то с качествена храна, така че, те да функционират правилно. Лошата храна е предпоставка за израждане на клетките ни и превръщането им в ракови. Нашата естествена защита е високия имунитет, т.е. организма ни си има изработена естествена защита срещу агресивната околна среда, но от своя страна силния имунитет пак е резултат от правилното, балансирано и качествено хранене.

 

Въпроса е даваме ли на организма си всичко от което се нуждае за да функционира правилно? Храната, която приемаме достатъчно добра ли е и богата на нутриенти, важни вещества спомагащи правилния метаболизъм? Можем ли да ограничим стреса около себе си? Той е навсякъде около нас. Пием ли достатъчно вода и каква е водата, която пием? Движим ли се, правим ли упражнения и поддържаме ли тонуса на тялото си? Живеем ли здравословно?

 

В помощ за здравословния начин на живот тук идват хранителните добавки. Избрани внимателно, балансирани, обогатени, произведени по модела на добра производствена практика чрез авангардни, иновационни методи, клинично изпитани, имащи голям процент на усвояемост от организма, помогнали и решили проблемите на милиони хора по света. Това важи с пълна сила за биологично активните добавки на компания Вижън.

 

Уникалността на продуктовото предложение на Вижън е 100% безопасност

 

Продуктите са абсолютно безопасни, защото преминават 50 нива на контрол върху качеството. За производството на продуктите на Вижън се използват само натурални, екологично чисти съставки.

 

С цялата гама продукти на компания Вижън може да се запознаете на сайта

Магазин

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial