Спасете блясъка на младостта!

Публикувано от vision на

LiveLon + младост и дълголетие

Всички хора искат да живеят дълго време, но никой не иска да бъде стар” – тези думи на Джонатан Суифт трябва да бъдат мотото за всеки, който иска да запази младостта възможно най-дълго.


Фактори на стареене

С възрастта нашето тяло започва постепенно да отстъпва пред естествените процеси на стареене. Фибробластите, така наречените клетки на младостта, постепенно губят способността не само да опазват водата, но и да произвеждат висококачествени колагенови и еластинови влакна. Агресивните ефекти на свободните радикали и общия дефицит на хранителни вещества причиняват преждевременна деструкция на клетките, като в резултат на това се появяват външни признаци на стареене: кожата става по-тънка, микрорелефът се променя, появяват се бръчки, а формата на лицето става по-слабо изразена.

Има два основни фактора, които влияят на стареенето на тялото: неговото вътрешно състояние и агресивни външни влияния. Причините за стареене, дължащи се на вътрешното състояние на тялото, най-често са свързани с наследственост, хормонални нарушения, сърдечно-съдови заболявания и др. Външните фактори включват липса на влага в организма, прекомерно излагане на слънце (фотостареене), ежедневен стрес, токсини, пушене и драстична загуба на тегло.

Мощен анти-възрастов ефект /anti-age/

Новото ексклузивно развитие на Vision – комплекса LiveLon + с мощен анти-възрастов ефект – ще ви позволи да обърнете ръцете и да си възвърнете изгубения блясък на младостта.

Комплексът LiveLon + допринася за системно подмладяване на целия организъм.

Балансираната формула LiveLon + включва 10 от най-мощните антиоксиданти с каскаден механизъм на действие.

Активната формула на убихинол ефективно забавя процеса на стареене и предпазва от свободни радикали. Екстрактът от зелен чай регулира метаболизма и активността на сърдечно-съдовата система, премахва токсините и токсините от организма. Екстракт от зелен чай намалява нивото на холестерола в кръвта, стяга стените на кръвоносните съдове и капилярите, предотвратява тяхната чупливост, предпазва ДНК клетките. Ресвератолl подобрява защитата на клетъчните мембрани, блокира развитието на рак и има положителен ефект върху зрението. Астаксантин предпазва организма от окислителен стрес и ултравиолетово лъчение, като по този начин предотвратява процеса на фотостареене. Ликопенът намалява нивото на оксидативния стрес, забавя развитието на атеросклероза, при мъжете увеличава концентрацията и подвижността на сперматозоидите, предотвратява намаляването на ефикасността, причинена от тютюнопушенето.

Екстрактът от Acai Berry (eutherp) предотвратява увреждането на клетките от свободните радикали и ги неутрализира, забавя процеса на стареене. Хлорофилът неутрализира свободните радикали, стимулира регенерацията на увредените клетки в тъканите и производството на кръв. Селена предотвратява деформацията на клетките, предотвратява развитието на атеросклероза, осигурява ДНК защита и регенерация на тъканите. Екстрактът от амарант е източник на лизин, незаменима аминокиселина, необходима за образуването на колаген в човешкото тяло, което забавя процеса на стареене.
Всичките 10 антиоксиданта, които съставят LiveLon + защитават организма от агресивните ефекти на свободните радикали, предотвратяват тяхното прекомерно образуване, преди да увредят други молекули; възстановяване на увредени молекули и насърчаване на дълголетието. Компонентите на комплекса LiveLon + имат подмладяващ синергичен ефект върху всички човешки органи и тъкани.


Кой може да използва комплекса „LiveLon“ +:


 • Всеки, който се грижи за здравето си;
  • Тези, които искат да забавят процеса на стареене на тялото;
  • Тези, които изпитват продължителен емоционален и физически стрес;
  • Лицата, изложени на продължително излагане на ултравиолетови лъчи;
  • Тези, които не поддържат балансирана диета и консумират бързо хранене;
  • Тези, които консумират алкохол и пушат.

Категории: krasota

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial