Работа

Възможност
Чувствате ли, че контролирате живота си? Че можете да прекарвате толкова време със семейството си колкото ви се иска? Че работата ви удовлетворява и получавате толкова, колкото заслужавате?

Истината е, че много малко хора са такива избраници на съдбата. Истина е, че много от тях са независими дистрибутори на Vision International People Group.

Вие искате да печелите сигурен допълнителен месечен доход? Или искате да построите свой международен бизнес струващ милиони? Всичко зависи от Вас! С Vision International People Group можете да сбъднете мечтите си! Всичко това наистина е възможно защото ние имаме най-добрата гама от билкови продукти, козметика (прeмиум клас), продукти от био-информационите технологии и най-добрия маркетингов план в индустрията, наречен „План на максималното заплащане“. Независимо дали искате допълнителен доход или основна работа, средства за образованието на вашите деца или просто искате да осъществите своите мечти Vision international People Group ви предлага уникален начин да постигнете вашите цели.

Всеки един човек във Vision има своята собствена история. Някой са станали дистрибутори надявайки се да подобрят своето здраве и живот. Други, за да започнат свой бизнес, с който да имат повече време за семейството си и високи месечни доходи. Трети разочаровани от своите работодатели намират нова възможност да работят за самите себе си. А някои, за да съберат пари за нова кола или екзотично пътуване.
Каквито и да са вашите мечти, както и да искате да живеете, чрез Vision вие можете да ги постигнете.

Интересува ли ви? Вижте ползите от това да станете дистрибутор на VisionInternationl People Group, вижте нашия уникален маркетингов план, или прочетете историите на хората, които благодарение на Vision промениха своя живот. Станете дистрибутор още днес и започнете да градите своя международен бизнес – вашият път към финансова и лична независимост!

ПОЛЗАТА ДА СИ ДИСТРИБУТОР

Можете да работите там където пожелаете. Навсякъде където компанията има свои представителства можете да предлагате продуктите на компанията. Можете да набирате своите дистрибутори в цял свят. Вие споделяте с вашите познати за продуктите и бизнес възможността на компания Vision навсякъде по света – това ви дава възможност да изградите свой международен бизнес, който може да струва милиони.

Подкрепа. Като дистрибутор вие сте част от международната система от независими дистрибутори на компания Vision. Но „независим“ не означава „сам“. Всички дистрибутори се ползват от подкрепата на Vision International People Group, от организираните международни и национални обучителни мероприятия до местните и лични работни семинари, които въвеждат и подпомагат успешната реализация на всеки в този вълнуващ бизнес.

Признания. Всеки дистрибутор получава признанието на компанията за покриване на различни квалификация и постигнати успехи. Ежегодно компанията награждава своите най-добри дистрибутори с приз „Галактика“ за най-добри постижения в продажбите, набирането на нови дистрибутори, за най-успешен старт и др.

Пътешествия. Нашият бизнес съчетава работа и забавление. Непрекъснато компанията организира екскурзии и пътешествия на екзотични места, на които освен активна почивка се дават най-интересните и мотивиращи обучения от лидерите на компанията.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial