Красива или здрава? Възможно ли е 2в1?

Гривната от PentActiv е ефективен и безопасен начин за подобряване на вашето здраве. Друга разлика между PentActiv и неговите аналози е, че той не е само подобряващ здравето организъм, но и красив, изящен и скъп аксесоар -Pentactiv гривните   са покрити с 23-каратово злато.

Така е създаден наистина уникален аксесоар – гривна Pentactiv с биокерамични вложки. Благодарение на нанотехнологията гривни PentActiv могат да се комбинират силата на петте елементи: сребърни йони, кислород йони и инфрачервени лъчи, германий електрони и магнитни вълни.

Производителите на аналогови гривни обикновено са ограничени до три или четири активни вложки. Специалистите от Vision обаче решиха да укрепят гривните и създадоха PentActiv гривна с пет елемента.В момента на сегашния пазар никой освен Vision не произвежда гривни с пет активни вложки. Тази уникална биологично активна комбинация ще укрепи здравето и ще подобри благосъстоянието на всеки човек.

Повечето от нас трудно могат да повярват, че радиацията и йоните могат да окажат положително влияние върху здравето ни. Учените обаче са доказали, че колкото по-малък е размерът на активната частица, толкова повече влияние може да има върху тялото.

Не само бижу

Nanosilver Teq (зеленикаво-сребрист) – вложки с положително заредени  нано-силиконови  йони

Уникалните свойства на среброто бяха легендарни преди стотици години.Въпреки това с течение на времето всички митове бяха потвърдени. Среброто не е само благороден метал, той е активен микроелемент, който наистина може да бъде от полза за нашето тяло. Този метал участва в синтеза на ензими, витамини и хормони, има стимулиращ ефект върху органите кръвообразуващите и защитава организма от вредните бактерии и вируси. Най-активните активни елементи на среброто са най-малките частици – около 3-5 нанометра. Това са тези частици, които се съдържат в гривната Pentactiv .

От липса на кислород

AeroTeq (бял цвят)  – биокерамични вложки с излъчване на отрицателно заредени  кислородни йони .

Сигурно сте забелязали колко e чист въздухa  след силна буря, и това е страхотно, лесно  се диша в планината, на брега на морето или в провинцията. Жизнеността на такъв въздух се обяснява с факта, че той съдържа максимално количество отрицателно заредени кислородни йони – аниони.

Отрицателно заредените частици стимулират метаболизма, повишават имунитета, регулират и поддържат физиологичните функции на тялото. Според резултатите от изследванията, анионите забавят развитието на повече от 30 заболявания, спомагат за облекчаване на симптомите им и също така служат като помощно лечение.

Био-керамични вложки AeroTeq ще облекчи вашето тяло от липса на кислород.Те излъчват отрицателно заредени кислородни йони с концентрация от 800-1000 йони / cm3, което е сравнимо с качеството на чистата крайградска атмосфера.

Благоприятно въздействие на магнитните полета

MagTeq (черно)  – вложки с ефект на  магнитотерапия.

Магнитна терапия в продължение на много години, много популярен и се смята за един от най-ефективните методи за физиотерапия. Той помага да се ускори процеса на оздравяване, намалява кръвното налягане, подобрява функционирането на вегетативната нервна и ендокринната система, възстановява имунната система и по този начин няма странични ефекти.

Магнитните вложки MagTeq ден след ден ще укрепят здравето ви. Терапевтичнигривна PentActiv с магнитни вложки – е лечение на не-лекарство и профилактика се основава на ефектите на магнитни полета на биологично активни точки на човешки китката.

Лечeбния германий

GermaTeq (син)  – биокерамични вложки с  германий 200 PPM

Този химичен елемент е открит в края на XIX век и учените не са установили веднага всички негови лечебни свойства. Многобройни проучвания обаче показват, че германийът има широк спектър от лечебни ефекти. Той осигурява прехвърлянето на кислород в тъканите на тялото, увеличава имунния статус и има антитуморна активност.

Принцип GermaTeq вложка действие е: ако осезателен контакт с германий в организма в процес на сложни биохимични процеси, които водят до подобряване на системата на кръвообращението, насищането на клетките с кислород, а оттам и тяхното подмладяване.

Излъчваща светлина

SolarTeq (червен цвят)  – биокерамични вложки с лечебно  инфрачервено лъчение . 

Нашето тяло, излъчващо дълги инфрачервени вълни, се нуждае от постоянно презареждане на дълги вълни. Ако няма такова попълване, тялото бързо се отслабва, остарява, различни заболявания се развиват на фона на влошаване на цялостното благосъстояние.

Гривната от Pentactiv има биокерамични вложки, които излъчват инфрачервени лъчи от далечния диапазон. Инфрачервените вълни от био-керамичните вложки SolarTeq проникват в кожата и влизат в контакт с молекулите на водата. Това води до разширяване на кръвоносните съдове, подобрява кръвоснабдяването на различни органи и тъкани на тялото.

Перфектно изобретение

Днес много производители на здравни продукти произвеждат различни лечебни гривни, но само Vision може да се похвали с перфектна комбинация от лечебни вложки, които могат да засегнат всички функции на човешкото тяло.

 

Подробна информация за препоръчаните продукти и тяхното въздействие върху организма може да бъде получена от нашите сертифицирани консултанти. За поръчки и повече информация тук или на тел. 0893328985

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial